Mérföldkő a stílusodban!

Az idei téli divattrendeket a letisztult dizájn, a vintage ihletésű darabok, a túlméretezett arányok és a futurisztikus elemek összeolvadása jellemzi.

Látszatra ránktörhet a statement irányzat és a monokróm trendek összeolvadásának egy újradedikált változata, de mégis hangsúlyban tartva annak tisztaságát, alázatát és odaadását. Mondhatnám azt is, hogy az alapokat felerősítő kínálat olyan ellentétes hatást keltő vegyítései kapcsolódtak össze, melyek könnyedén megfordítják az egész öltözködési gondolatmenetet lényegét és ehhez csupán egyetlen elem hozzáadására volt szükség, amely csatolásával a jelenlegi nézőpontot elrugaszkodott a valóságtól és újradefiniálta azt. Ettől olyan érzésünk lehet, mintha egy átváltó hullám idejében lépkednénk, amely képlete tűpontosan rávilágít és leleplez minden részletességet, amely ezek különlegességeit körülöleli.

A plusz elem jelen esetben a „kinyilatkoztatás”, amely a legkülönlegesebb irányzatok elengedhetetlen eszköze, ha egy alapokat felerősítő trendidőbe szeretnénk átütő sikert. Ezek alapjaiból kiindulva pedig szinte az a látszat tárul elénk, hogy alig létezhet hibalehetőség, ha a párosítások viszonyítását tekintjük, ám ha a semlegesebb, élénkebb vagy a minták vegyítéséhez érkezünk, akkor egy megújult gondolkodásmód az, ami a frissült monokróm stílus szabályait kibontakoztatja.  

Sokak számára ez most frissítőként is hat a szinte túlzóan színes időszak után, melyek akcentusai megmaradtak eme irányzat újraírt kibontakozásában, de annak kifinomultabb privilégiumait körvonalazva. Ezáltal vált a leglátványosabb kiéleződéssé és ráhatássá a soron következő szezonok egyikére, hogy összekötő erőt és időzítést érjen el.

Kifejezetten trendívelő a különlegesebb kiegészítőket vagy az egyedi textúrájú ruhákat hozzáadni öltözködésünkhez, melyektől még a legegyszerűbb outfit is hirtelen a figyelemfelkeltő kategóriába fordul át. Így lehet az, hogy az azonos színű pulóverek, garbók, blúzok, szoknyák, nadrágok és kabátok segítségével egy fantáziadúsabb megjelenésig eljussunk, ahol a tónusok, árnyalatok, textúrák és rétegek vegyítésének mérföldköve az érzékiség hozzácsatolása lett.


Eme irányzat emelkedőjének kiépítő idejében lépkedünk, ahol egy sokkal kreatívabb frekvenciát kell tudni megmozgatni, hogy a példáját mutassa meg a felsorakoztatott perspektíváknak. A látványtól eltekintve ezek nem a mintákat érvényesítő kibontakoztatások lesznek, hanem sokkal inkább a hétköznapokba is befűzhető, ötletes, ám részletgazdag kidolgozású ruhák és kiegészítők időszaka, melynek bevezetője a jelenlegi monokróm trend igazi csúcsidőszakának megélése.

A lépések szó szerint újrakövezik majd az önazonos stílus megtalálását, hisz a magabiztos megjelenés megköveteli, hogy tudd, ki vagy!

Leave a comment